Nieuwe sponsor Riemer Barth Boekhandel

Erg blij zijn we met onze nieuwe sponsor: Riemer Barth Boekhandel. We mogen onze vergaderingen in deze winkel van ons VVO lid, Wolterina Sietsema, houden. Ook hebben we onze jaarlijkse spelletjesavond weer mogen houden in haar gezellige en mooie winkel.

Ook met deze wijze van sponsoring zijn we erg blij!

Algemene leden vergadering 9 oktober 2019

Beste VVO leden,

De jaarlijkse ALV van VVO staat weer op de agenda. We zouden het erg op prijs stellen dat er weer zoveel mogelijk leden komen. Het gaat over jouw vereniging en jouw mening vinden wij erg belangrijk.

Tot a.s. woensdag?

Vriendelijke groet,
Bestuur VVO

Seizoen 2019-2020

Nieuwe trainingslocatie Topsporthal Ezinge
Nieuwe tenue 2019-2020

Beste leden,

De zomervakantie nadert en het bestuur en tc is hard aan de slag om zich weer voor te bereiden op het komende seizoen. Op onze website www.vvoosterboer.nl kan je de agenda vinden met belangrijke data, de nieuwe trainingstijden en de nieuwe trainingsaccomodatie(Topsporthal Ezinge) voor het komende seizoen.

Verder gaan we komend seizoen in onze nieuwe tenues spelen met dank aan Meppeler MultiService en Vriend Sport & Fashion. Uiteraard met als mooie toevoeging een ballentas voor ieder team die we al hebben mogen ontvangen van @Technisch Tekenbureau Heetla.

Fijne vakantie iedereen tot in het nieuwe seizoen!

Sportieve groet,
Bestuur VVO

Twee nieuwe bestuursleden gezocht

Het bestuur doet een oproep aan alle leden om zich verkiesbaar te stellen als nieuw bestuurslid.

Leo(voorzitter) en Kevin(secretaris) hebben hun bestuursperiode erop zitten na dit seizoen. Els(penningmeester) en Karin(algemeen bestuurslid) gaan door in het bestuur. Wanneer je interesse hebt laat het ons dan even weten.

Nieuwjaarstoernooi 2019

Op zaterdagavond 5 januari heeft VVO zijn jaarlijkse nieuwjaarstoernooi gehouden. Met 8 teams is om 19:45 het toernooi van start gegaan. Ook dit jaar weer een mooie opkomst van leden en introducees. Het was een gezellige en sportieve avond waarbij uiteraard gestreden werd voor de eerste plek.

Dit jaar was team “Kreuze” de winnaar van het nieuwjaarstoernooi 2019 en gingen met de gouden bal en prijzen huiswaarts. Van harte team “Kreuze”!

Deze avond hebben we afgesloten met een hapje en een drankje.

Teamindelingen 2018-2019 bekend

Beste leden,

Afgelopen week zijn tijdens de trainingen de teamindelingen bekend gemaakt. Als je deze nog even rustig wil nalezen klik dan op het kopje stadscompetititie > teamindelingen.

Iedereen weer een sportief en leuk volleybalseizoen gewenst!

Sportieve groet,                                                                                                                                                              Bestuur en technische commissie