Seizoen 2019-2020

Nieuwe trainingslocatie Topsporthal Ezinge
Nieuwe tenue 2019-2020

Beste leden,

De zomervakantie nadert en het bestuur en tc is hard aan de slag om zich weer voor te bereiden op het komende seizoen. Op onze website www.vvoosterboer.nl kan je de agenda vinden met belangrijke data, de nieuwe trainingstijden en de nieuwe trainingsaccomodatie(Topsporthal Ezinge) voor het komende seizoen.

Verder gaan we komend seizoen in onze nieuwe tenues spelen met dank aan Meppeler MultiService en Vriend Sport & Fashion. Uiteraard met als mooie toevoeging een ballentas voor ieder team die we al hebben mogen ontvangen van @Technisch Tekenbureau Heetla.

Fijne vakantie iedereen tot in het nieuwe seizoen!

Sportieve groet,
Bestuur VVO

Twee nieuwe bestuursleden gezocht

Het bestuur doet een oproep aan alle leden om zich verkiesbaar te stellen als nieuw bestuurslid.

Leo(voorzitter) en Kevin(secretaris) hebben hun bestuursperiode erop zitten na dit seizoen. Els(penningmeester) en Karin(algemeen bestuurslid) gaan door in het bestuur. Wanneer je interesse hebt laat het ons dan even weten.

Nieuwjaarstoernooi 2019

Op zaterdagavond 5 januari heeft VVO zijn jaarlijkse nieuwjaarstoernooi gehouden. Met 8 teams is om 19:45 het toernooi van start gegaan. Ook dit jaar weer een mooie opkomst van leden en introducees. Het was een gezellige en sportieve avond waarbij uiteraard gestreden werd voor de eerste plek.

Dit jaar was team “Kreuze” de winnaar van het nieuwjaarstoernooi 2019 en gingen met de gouden bal en prijzen huiswaarts. Van harte team “Kreuze”!

Deze avond hebben we afgesloten met een hapje en een drankje.

Teamindelingen 2018-2019 bekend

Beste leden,

Afgelopen week zijn tijdens de trainingen de teamindelingen bekend gemaakt. Als je deze nog even rustig wil nalezen klik dan op het kopje stadscompetititie > teamindelingen.

Iedereen weer een sportief en leuk volleybalseizoen gewenst!

Sportieve groet,                                                                                                                                                              Bestuur en technische commissie

Agenda VVO 2018-2019

Beste leden,

De agenda op onze website is weer bijgewerkt voor het komende seizoen. Let op 2 belangrijke data zijn al op korte termijn:

11 september openbare jaarvergadering SVM om 19.30 uur met aansluitend om 20:15 de scheidsrechter cursus. Locatie: sporthal Ezinge.

10 oktober algemene ledenvergadering VVO om 20:00 uur. Locatie: Boerhoorn.

Vriendelijke groet,

Bestuur VVO

Seizoen 2018-2019 weer van start op 4 september!

Beste leden,

Hopelijk hebben jullie allen een fijne en mooie vakantie achter de rug. Inmiddels zijn het bestuur en de commissies zich aan het voorbereiden op het komende seizoen.

Op maandag 3 september starten we weer met de trainingen. Zolang jullie nog geen bericht hebben van de technische commissie train je op de avond waar je het afgelopen seizoen ook op speelde. De tijden en locatie zijn onveranderd gebleven. D

De technische commissie zal binnenkort bij elkaar komen en in ieder geval snel bekend te maken op welke avond je blijft of gaat trainen. Voor de meeste leden zal de trainingsavond niet veranderen.

Wanneer ook de teamindelingen bekend zijn dan wordt dit op onze website geplaatst. Ook zal de kalender voor het komende seizoen binnenkort bijgewerkt worden. Houd de site dus in de gaten.

Tot snel!

Groetjes, bestuur VVO

21 april eindfeest VVO seizoen 2017-2018

En dan is het seizoen alweer bijna ten einde.

We hebben weer een fantastisch volleybaljaar gehad en dat willen we afsluiten met een gezellige avond! De feestcommissie is alweer druk in de weer met de voorbereidingen om ook voor deze avond weer een leuk programma te maken. Er is een heerlijke bbq geregeld en we gaan diverse leuke volleybalspellen spelen. Kortom het beloofd weer een super leuke en gezellige avond te worden!

Geef je op via de datumprikker en dan zien we je graag 21 april!

Groeten van de feestcommissie