Teamindeling 2020-2021 bekend

Beste leden,

Na veel gepuzzel is het de TC weer gelukt om tot de nieuwe teamindeling te komen. Ga naar het kopje stadscompetitie op deze site en dan naar teamindeling om te lezen in welk team je zit.

Veel succes en plezier gewenst in de stadscompetitie.

Sportieve groet,

Bestuur en TC VVO

Start seizoen 2020-2021

Beste leden,

We mogen weer! Hopelijk is het ons gegund om het gehele seizoen weer gezellig en sportief samen bezig te zijn met het mooie spelletje volleybal. Inmiddels hebben jullie allemaal mail ontvangen met de instructies voor het komende seizoen. Het Corona protocol zal ook op onze website een plek krijgen. Lees deze goed door voordat je naar de eerste training komt.

Kijk ook nog even bij de agenda voor de belangrijke data voor dit jaar. De teamindeling volgt zsm ook op onze site.

Tot 3 september op de eerste training!

Sportieve groet,

Bestuur en TC VVO

16-3-2020: Coronavirus update

Beste leden en potentieel nieuwe leden,

De maatregelen van de overheid treffen ook de activiteiten binnen onze vereniging. Via de app groepen zijn de leden elke keer geïnformeerd. In dit bericht nog even de gevolgen voor ons op een rijtje:

Trainingen: Er zijn geen trainingen t/m 6 april 2020. Het bestuur van VVO zal jullie informeren wanneer de trainingen weer zullen gaan starten.

Stadscompetitie Meppel(SVM): Geen wedstrijden 17 maart en 24 maart.
Ook de periode daarna is erg onzeker. SVM houdt iedereen op de hoogte m.b.t.  verdere ontwikkelingen.

Hoop jullie snel weer te zien in goede gezondheid!

Vriendelijke groet,

Bestuur VVO

Eindfeest seizoen 2019-2020

Het einde van het seizoen 2019-2020 nadert weer en daar hoort weer ons jaarlijkse feestje bij. Save de date en het zal leuk zijn als je komt. Er zal een datumprikker volgen om je op te geven.

Nieuwjaarstoernooi 4-1-2020

Ook dit jaar is er weer een nieuwjaarstoernooi. Deze zal plaatsvinden op 4 januari 2020. Inmiddels hebben alle leden een datumprikker ontvangen. Introducees zijn weer van harte welkom. Geef dit aan in de datumprikker.

Als u voor het eerst op deze site kijkt en graag kennis wil maken met onze vereniging dan bent u ook welkom. Stuur dan even een berichtje via ons contactformulier.

Nieuwe sponsor Riemer Barth Boekhandel

Erg blij zijn we met onze nieuwe sponsor: Riemer Barth Boekhandel. We mogen onze vergaderingen in deze winkel van ons VVO lid, Wolterina Sietsema, houden. Ook hebben we onze jaarlijkse spelletjesavond weer mogen houden in haar gezellige en mooie winkel.

Ook met deze wijze van sponsoring zijn we erg blij!

Algemene leden vergadering 9 oktober 2019

Beste VVO leden,

De jaarlijkse ALV van VVO staat weer op de agenda. We zouden het erg op prijs stellen dat er weer zoveel mogelijk leden komen. Het gaat over jouw vereniging en jouw mening vinden wij erg belangrijk.

Tot a.s. woensdag?

Vriendelijke groet,