Categorieën

Bizarre derde set dames 3…..

Dames 3 had op papier niet de moeilijkste tegenstander gisteravond. Zoals zo vaak blijkt is de realiteit anders. De eerste set speelde Wijhko goed en waren wij uiterst voorzichtig, dit resulteerde al snel in een achterstand. De hele set werd min of meer wat achter de muziek aan gelopen hoewel we de tambour-maître nog wel in het vizier hielden. Onze sterke eindsprint resulteerde toch nog in de winst in de eerste set. De tweede set was veruit onze beste van de wedstrijd. Er werd snel een ruime voorsprong opgebouwd en we zijn geen moment in gevaar geweest. Daarna volgde de razend spannende derde set. Een titanengevecht, met een 18 – 18 eindstand op het moment van de zoemer. Het laatste punt kan worden bijgeschreven in volleybalgeschiedenis van de VVO. Een rally die ongeveer zo lang duurde als de hele tweede set (okay ietsiepietsie overdreven) en waarbij onze coach zijn hartslag verdubbeld zag. Wijhko stond in de aanvalsmode en het enige wat wij konden doen was redden. En hoe…. de meest onmogelijke ballen werden door de dames op verbazingwekkende en atletische manier gered om uiteindelijk het winnende punt te scoren. De ontlading was groot en wat fijn: weer 3 punten in de pocket!!