Categorieën

Nieuw seizoen

Beste leden,

De vakanties zijn voorbij en het nieuwe volleybalseizoen is aanstaande. Tijdens de vakantie is hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Hieronder vind je de benodigde informatie voor het komende seizoen.

Trainingen
De trainingslocatie blijft de gymzaal KP-Laan in de Oosterboer. De trainingen beginnen op 2 september en lopen door tot en met eind mei. De trainingen zijn als volgt ingedeeld:
Maandag van 21:15-22:30, Heren 1
Woensdag van 19:00-20:30, Dames 1 en 2
Donderdag van 20:00-21:15, Dames 3 en 4 en recreanten
Donderdag van 21:15-22:30, Heren 2 en 3 en recreanten

Klik hier voor de voorlopige teamindelingen.

Scheidsrechtercursussen
De scheidsrechtercursussen vinden plaats op 17 september na de ledenvergadering van de stadscompetitie.

Stadscompetitie
De stadscompetitie start vanaf 1 oktober. Stadsvolleybal Meppel (SVM) heeft wederom aan alle verenigingen gevraagd om mix teams af te vaardigen. Heren 3 / mix team speelt mee in de reguliere heren competitie.

De Stadsvolleybal Meppel (SVM) is van plan om een aparte mix competitie te starten op een nog vast te stellen dinsdag in de maand. Op deze dinsdagavond zullen dus ook GEEN dames- en herencompetitie worden gespeeld. Er zijn ook geen invalsregels, dus je kunt je ook niet vast spelen in een heren- of damesteam. Het bestuur staat achter dit initiatief en verwacht dat dit een leuke aanvulling is op de normale competitie. Het bestuur is daarom zo vrij geweest om vier mix teams af te vaardigen voor deze competitie. Deze mix teams moeten nog worden samengesteld.

Algemene ledenvergadering
De algemene ledenvergadering is op 28 oktober vanaf 20:30 in de Boerhoorn. Uitnodigingen met nadere details worden te zijner tijd verstuurd.

Het bestuur wenst jullie een leuk, sportief en gezellig volleybalseizoen toe!

n.b. mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn, dan horen wij dat graag.