Organisatie VV Oosterboer

De organisatie van de volleybal vereniging bestaat, conform de statuten van de vereniging, uit:

• Het bestuur
  • De technische commissie
  • Feestcommissie
  • PR en communicatie

Het bestuur

Het bestuur is verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de volleybal vereniging Oosterboer in de ruimste zin van het woord. Het bestuur bestaat op dit moment uit:

VoorzitterLeo van der Vegt
SecretarisKevin van der Waard
PenningmeesterWerny de Koning
Algemeen bestuurslidKarin Hummel

Commisssies

Technische Commissie

De technische commissie bepaalt de (technische) inhoud van de trainingen. Daarnaast delen zij de teams in voor de stadscompetitie en besturen zij technische werkzaamheden binnen de vereniging.

Harm de JongTrainer dames 1
Bert SchrotenboerTrainer dames 2 en 3
Gert van DijkLid technische commissie
Jan Albert KreuzeLid technische commissie