Evenementen volleybalvereniging Oosterboer

Jaarlijks organiseert de volleybalvereniging Oosterboer evenementen om nieuwe leden te werven en niet volleyballers kennis te laten maken met volleybal.

Buiten volleybaltoernooi in de Oosterboer

Ieder jaar organiseert de volleybal vereniging Oosterboer, in samenwerking met sponsor AH Kees Elzinga en de Boerhoorn, een buiten volleybaltoernooi in de Oosterboer. Dit jaarlijkse evenement is dé gelegenheid om met vrienden, collega’s, buurt- of stadsgenoten een gezellige EN sportieve avond te hebben.

Aangezien het een recreatief toernooi is geldt een minimum leeftijd van 14 jaar en per team minimaal 2 deelnemers van het andere geslacht.

Lijkt het je leuk om een keer met een team mee te doen, neem dan contact op met de volleybal vereniging Oosterboer.

Om een indruk te geven van dit toernooi vind je hieronder een diashow met foto’s van afgelopen toernooien. Je kunt op de foto klikken om de volgende foto te zien of wachten op de volgende 🙂

Nieuwjaarstoernooi

Begin januari starten we het jaar met een nieuwjaarstoernooi. Leden kunnen introducees meenemen om hun kennis te laten maken met volleybal en met de volleybalvereniging Oosterboer.

Hieronder wat sfeerfoto’s van dit gezellige toernooi. Je kunt op de foto klikken om de volgende foto te zien of wachten op de volgende 🙂