Evenementen volleybalvereniging Oosterboer

Jaarlijks organiseert de volleybalvereniging Oosterboer evenementen om nieuwe leden te werven en niet volleyballers kennis te laten maken met volleybal.

Beachtoernooi!

Met ingang van 2018 is samenwerking gezocht met BeachMe voor het organiseren van een nieuw beachtoernooi. Dit vervangt het buiten volleybaltoernooi in de Oosterboer.

Buiten volleybaltoernooi in de Oosterboer

Ieder jaar organiseerde de volleybal vereniging Oosterboer, in samenwerking met sponsor AH Kees Elzinga en de Boerhoorn, een buiten volleybaltoernooi in de Oosterboer. Dit jaarlijkse evenement was dé gelegenheid om met vrienden, collega’s, buurt- of stadsgenoten een gezellige EN sportieve avond te hebben.

Om een indruk te geven van dit toernooi vind je hieronder een diashow met foto’s van afgelopen toernooien. Je kunt op de foto klikken om de volgende foto te zien of wachten op de volgende 🙂

Nieuwjaarstoernooi

Begin januari starten we het jaar met een nieuwjaarstoernooi. Leden kunnen introducees meenemen om hun kennis te laten maken met volleybal en met de volleybalvereniging Oosterboer.

Hieronder wat sfeerfoto’s van dit gezellige toernooi. Je kunt op de foto klikken om de volgende foto te zien of wachten op de volgende 🙂