Heeft uw bedrijf ook interesse om sponsor te worden? Neem dan even contact op met het bestuur van de vereniging.

Tenuesponsor / hoofdsponsor

De belangrijkste bijdrage is voor de kleding. De tenuesponsor stelt kleding beschikbaar voor alle teams in de stadscompetitie voor 3- jarig gebruik. De kleding bestaat uit een broek en een shirt inclusief het logo van de tenuesponsor. De tenuesponsor is tevens hoofdsponsor.

Tevens kan de tenuesponsor teamtassen en ballentassen ter beschikking stellen (optioneel).

Als tegenprestatie zal de VVO de sponsor vermelden op de website als hoofdsponsor met een profiel van het bedrijf en een actieve link naar de website van de sponsor.

Subsponsor

Een subsponsor doet een (financiële) bijdrage. Hiervoor krijgt de sponsor naamsvermelding op de site met een bedrijfsprofiel en een actieve link naar de eigen website.

Ballentassensponsor

De sponsor stelt ballentassen en bijbehorende ballen beschikbaar voor alle teams in de stadscompetitie voor 3-jarig gebruik. Hiervoor krijgt de sponsor naamsvermelding op de site met een bedrijfsprofiel en een actieve link naar de eigen website.

Ballensponsor

De ballensponsor stelt een bal beschikbaar door middel van een financiële bijdrage van € 50,-.  Als tegenprestatie krijgt de sponsor naamsvermelding op de site met een bedrijfsprofiel en een actieve link naar de eigen website.