Sponsoring

Tenuesponsor

De belangrijkste bijdrage is kleding. De sponsor stelt kleding beschikbaar voor 3- jarig gebruik. De kleding bestaat uit een broek en shirt. Tevens kan de hoofdsponsor teamtassen en ballentassen ter beschikking te stellen (optioneel). Als tegenprestatie zal de VVO de sponsor vermelden op de website als hoofdsponsor met een profiel van het bedrijf. Inclusief een actieve link naar de website van de sponsor in de vorm van een banner. De hoofdsponsor heeft exclusiviteit voor wat betreft reclame-uitingen tijdens de stadsvolleybalcompetitie.

Subsponsor

Een subsponsor doet een financiële bijdrage van € 150,- per jaar. Hiervoor krijgt de sponsor naamsvermelding op de site met een bedrijfsprofiel en een actieve link naar haar eigen website.

Ballensponsor

De ballensponsor stelt een bal beschikbaar door middel van een financiële bijdrage van € 50,-. Als tegenprestatie krijgt de sponsor naamsvermelding op de site.

Toernooisponsor

Geen vaste bijdrage. Eventueel vindt de bijdrage in natura plaats. Als tegenprestatie wordt een spandoek (door sponsor aan te leveren) opgehangen bij het toernooi. Indien de financiële bijdrage minimaal € 300,- wordt het toernooi naar de sponsor vernoemd.